Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι διότι απ'έχω καιρό από πληροφορίες κτλπ γτ έχω στραφεί σε ένα ακόμα χόμπι και τα έχω κάνει κουλουβάχατα η ερωτήσει είναι η εξής μετά από καιρό πρόσθεσα στην οικογένεια ένα κοκατιλακι φρέσκο στην ομάδα έχω κάτι το λάθος να το βάλω μαζί μετα αλλά που έχω καιρό ......Η ερωτήσει είναι η εξής το είδα μόνο του στο πετ σοπ για κάποιους μπορεί να γνωρίζουν το μαγαζί η μπορεί κ όχι το θέμα είναι ότι ήτανε μόνο του και είναι καρινιασμενο εγώ που το ψηλάφησα παρατήρησα απλά αδυναμία στο πτηνό και το καρινιασμα όπως προανέφερα πιο επάνω το θέμα είναι ότι θέλω μια δεύτερη τρίτη Τετάρτη γνώμη η συμπεριφορά του στο πετ ήτανε νοχελικη κτλπ αμέσως μόλις πήγα να το πιάσω έβαλε την τρεχαλα καθώς το παρατηρούσα Μ θύμησε την πρώτη φορά π είχα πέσει στην περιπτώσει Μπάτζι να μείνει μόνο του λόγου ότι η θυλικια πέθανε και έπεσε σε καταθλιψει έτσι θεωρώ ότι ήτανε αυτό το φέρνω σπίτι λοιπόν και ξεκινάει να τρώει και να ρίχνει μια δυο στα κλέφτικα φωνές ......περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Να ενημερωσω οτι τρ 2 μερες εδωσα υπερδοσολογια απο baytril 30-40 ml σε 2 24 ωρα και προσπαθησα να το ταισω κατι αδυνατο διοτι δεν δεχεται φαγητο απο χερι και τρωει μονο ψωμι και ελαχιστο σπορο δεν ξερω εψαξα για vibramicin αλλα δεν βρηκα πουθενα να κανω συνδιασμο με vibramicin kai baytril αλλα τζιφος