-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 6
- Likes (Received)
- 0
Cockatiel πως καταλαβαίνω αν είναι αρσενικό ή θηλυκό;
Καλησπέρα μερικές ερωτήσεις
1) πως καταλαβαίνω αν ένα cockatiel είναι αρσενικό ή θηλυκό;
2) ήρθε ένα στο μπαλκόνι της αδερφής μου και το βάλανε σε κλουβί, πως καταλαβαίνω αν ήταν ελεύθερο και μπορει να ζήσει αν το αφήσουμε ελεύθερο ή αν έφυγε από ένα κλουβί και δεν θα μπορεί να επιβιώσει αν το αφήσουμε ελεύθερο;
3) χθες έφυγαν διακοπές για 6 μέρες και θα μείνει μόνο του, του έβαλαν μπόλικο νερό και φαγητό στο κλουβί και το έχουν αφήσει ελεύθερο στο σπίτι. Θα τα καταφέρει ή θα πάθει κατάθλιψη;
4) κάτι άλλο βασικό που πρέπει να γνωρίζω για αυτές τις μέρες;
Δυστυχώς σε μια 1-2 ώρες θα φύγω και εγώ διακοπές, οπότε θα προσπαθήσω να κάνω ότι από αυτά μπορώ. Ίσως μπορέσω να το πάρω και μαζί μου αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει χωρος στο αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ
-
1. Αν έχεις κάποιες φωτογραφίες από το πουλάκι, πιστεύω πως κάποιος έμπειρος σε κοκατίλ θα μπορέσει να σου πει το φύλο του.
Από το κινητό, τις ανεβάζεις χρησιμοποιώντας το Tapatalk. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος.
2. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ελεύθερος πληθυσμός κοκατίλ, από όσο ξέρω. Δραπέτης από κλουβί είναι ο φιλαράκος. Δεν νομίζω πως μπορεί να επιβιώσει ελεύθερο.
3. 1 εβδομάδα έχω αφήσει στο σπίτι ζευγάρι lovebird, με αρκετή ποσότητα νερού και φαγητού, χωρίς πρόβλημα. Δεν μου άρεσε βέβαια το ότι δεν είχαν καθημερινά φρέσκο νερό, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.
Γιατί όμως ελεύθερο στο σπίτι; Σε 6 ημέρες θα έχει κουτσουλήσει όλο το κόσμο.
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 6
- Likes (Received)
- 0

Αρχικά καταχωρημένο από
amastro
1. Αν έχεις κάποιες φωτογραφίες από το πουλάκι, πιστεύω πως κάποιος έμπειρος σε κοκατίλ θα μπορέσει να σου πει το φύλο του.
Από το κινητό, τις ανεβάζεις χρησιμοποιώντας το Tapatalk. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος.
2. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα ελεύθερος πληθυσμός κοκατίλ, από όσο ξέρω. Δραπέτης από κλουβί είναι ο φιλαράκος. Δεν νομίζω πως μπορεί να επιβιώσει ελεύθερο.
3. 1 εβδομάδα έχω αφήσει στο σπίτι ζευγάρι lovebird, με αρκετή ποσότητα νερού και φαγητού, χωρίς πρόβλημα. Δεν μου άρεσε βέβαια το ότι δεν είχαν καθημερινά φρέσκο νερό, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή.
Γιατί όμως ελεύθερο στο σπίτι; Σε 6 ημέρες θα έχει κουτσουλήσει όλο το κόσμο.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά το πήρα μαζί μου αν και στο δρόμο τρόμαξε στην αρχή και ταλαιπωρήθηκε. Ευτυχώς ήταν σύντομο ταξίδι και στα μέσα περίπου είχε συνηθίσει το αυτοκίνητο.
Ναι μόλις μπορέσω θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες. Αν είναι καποιο μέρος του σώματος τους που θέλετε παρακαλώ ενημερώστε με.
Ευχαριστώ πολύ
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 7
- Likes (Received)
- 6
Θα συμφωνήσω με το φίλο πως προφανώς ήταν σε κάποιο κλουβί και έχασε το δρόμο του.
Τώρα για το φύλο υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που το υποδηλώνουν αλλά ο μόνος σίγουρος τρόπος είμαι το τεστ dna.
Θα βρεις σε αυτή την ενότητα πολλά ενδιαφέροντα άρθρα για να φροντίσεις την ύπαρξη του φτερωτού φιλαράκου και να του κάνεις τη διαβίωση ποιοτική. Τα πιο σημαντικά βέβαια, διατροφή, ύπνος και υγιεινή!
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 6
- Likes (Received)
- 0
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 7
- Likes (Received)
- 6
-
Post Thanks / Like - 1 Likes
-
Αυγό.
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 1
- Likes (Received)
- 0
@pump_upp - best crypto pumps on telegram !
https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !