-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 1
- Likes (Received)
- 15
Budgie και καναρίνια σε κλουβί
Καλησπέρα...Έχω αρχίσει να φτιάχνω μια μεγάλη κλούβα στο κήπο μου σε διαστάσεις 3μετρα επί 3,5 και 2 μέτρα στο ύψος.. την φτιάχνω με τρόπο ώστε να μην μπορεί να μπει κάποιο ζώο μέσα και να μου φάει τα πουλιά...έχω 3 καναρίνια και το ένα από αυτό το θηλυκό είναι στη φωλιά με τρία αυγά.. όταν με το καλό φτιάξω την κλούβα αυτή( σε μια βδομάδα το πολύ) θέλω να τα βάλω μέσα ( μπορεί και 1-2 φλώρους). Θα ήθελα πολύ όμως να βάλω και 1 με 2 ζευγάρια budgie μέσα. Και έχω την απορία αν υπάρχει κίνδυνος. Η κλούβα είναι μεγάλη όπως σας είπα και πυστευω πως θα έχουν πολύ χώρο.. μπορείτε να μου πείτε αν υπάρχει κίνδυνος να τα βάλω μαζί και να μου δώσετε και κάποια συμβουλή;;; Ευχαριστώ
Το κάθε πουλί είτε 10€ είτε 1000€ έχει ζωή. Κάντε το να τη ζήσει όμορφα...
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 27
- Likes (Received)
- 29
Καλησπέρα δεν ξέρω για το πώς θα μπορούσαν όλα αυτά τα είδη να συμβιώσουν μέσα σε μία κλούβα αν και αυτό καλό θα ήταν να το πούνε και κάποιοι πιο έμπειροι που ξέρουν περισσότερα μιας και εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως το ζευγάρι με την θηλυκιά και τα μικρά καλό θα ήταν να μείνουν όπως είναι μέχρι να απογαλακτιστούν και να είναι έτοιμα δηλαδή περίπου σε ένα μήνα τότε θα μπορούν να μπουν στην κλούβα μέχρι τότε καλό θα ήταν να μείνουν όπως είναι γιατί μπορεί η θηλυκιά να τα παρατήσει και έτσι να πεθάνουν.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στη φωλιά
- Post Thanks / Like

-
- Likes (Given)
- 1
- Likes (Received)
- 15
Ναι έτσι έχω σκεφτεί να το κανω
Το κάθε πουλί είτε 10€ είτε 1000€ έχει ζωή. Κάντε το να τη ζήσει όμορφα...
-
Post Thanks / Like - 1 Likes