Καλησπερα παιδια .Δυστυχως το πουλι κατα τον εβδομαδιαιο ελεγχο μου γλυστρισε απο το χερι και εφυγε .Παντως για το λιγο χρονικο διαστημα που υπηρχε στη θεραπεια , το πουλι βελτιωθηκε αρκετα , πραγμα που σημαινει οτι για το βακτηριο αυτο , αυτη η θεραπεια ειναι αποτελεσματικη και οχι καποιες αλλες που κατα διαστηματα εχω διαβασει .. του τυπου baycox, esb3 , tylan κτλ
Τελευταία επεξεργασία από jk21; 24-02-2018 στις 23:28Αιτιολογία: μετατροπη κεφαλαιων σε μικρα γραμματα
Περι των αγωγων με τα φαρμακα που λες για megabacteria , δεν τιθεται καν ζητημα αφου ειναι μυκητας και οχι βακτηριο και αυτα τα φαρμακα ειναι αντικοκκιδιακα και αντιβιωσεις . Τις εχεις διαβασει (και τις διαβασες παλι σημερα ) σε χωρους που ο καθενας λεει οτι θελει και ξερει οτι σε μια εβδομαδα , κανεις δεν θα βρει να κρινει τα λογια του ,οποτε μπορει να λεει οτι θελει ... Βελτιωση ειτε εδω ειτε παντου (ακομα και εκει στο περιβοητο fb και στις ομαδες του ) θα δεις οταν ολοι θα εχουν να παρακολουθουν πραγματικα συμβαντα πολλων αλλων , αντιμετωπισμενα μερα με τη μερα με καθημερινη σχεδον παρουσιαση , οπου η αντιμετωπιση θα κρινεται για το αποτελεσμα της , ειτε ειναι αποτυχημενο ειτε οχι .Οπου σε ενα τετοιο περιστατικο θα καταγραφονται και θα εξηγουνται τα σκεπτικα της καθε κινησης , ωστε αν υπαρχει η οποια γνωση πανω στο θεμα , αυτη να μεταλαμπαδευεται σιγα σιγα και να γινεται με ασφαλη τροπο και οχι ανεξελεγκτα κτημα των πολλων . Αυτη ειναι η δικια μου λογικη και σε αλλους φανταζει επαρση , σε αλλους γινεται αντιληπτος ο απωτερος στοχος αυτων των << πιστευω >>
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
Καλησπερα παιδια .Δυστυχως το πουλι κατα τον εβδομαδιαιο ελεγχο μου γλυστρισε απο το χερι και εφυγε .Παντως για το λιγο χρονικο διαστημα που υπηρχε στη θεραπεια , το πουλι βελτιωθηκε αρκετα , πραγμα που σημαινει οτι για το βακτηριο αυτο , αυτη η θεραπεια ειναι αποτελεσματικη και οχι καποιες αλλες που κατα διαστηματα εχω διαβασει .. του τυπου baycox, esb3 , tylan κτλ
Κρίμα. Από εδώ και πέρα έλεγχος μόνο σε εσωτερικό χώρο Ακη. Την έχουμε πατήσει κι εμείς.
Αλλά μετά από ενάμιση μήνα από την τελευταία ενημέρωση δεν είδαμε πως πηγαινε.
Στάλθηκε από το X5max_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καναρινια red factor , καρδερινες , καρδερινες ματζορ
Post Thanks / Like
Likes (Given)
389
Likes (Received)
1561
Για την οψη που ειχε η κοιλια του πουλιου το fungastatine ηταν το σωστο φαρμακο , αν ειχε και κοκκιδια θα εδινες και baycox και esb , καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη .Δεν ειναι σε ολα τα ιδιο
Αρχικά καταχωρημένο από akisk9
το θεμα Αντωνη , ειναι οτι ανεξαρτητα απο την εικονα οταν ο καθενας λεει οτι βλεπει και συγκεκριμενα σε ενα πουλι που δειχνει να εχει και εντερο πρησμενο και μπαλακι , λεει οτι εχει megabacteria ( οπως ξερουμε το προβλημα βρισκεται στον προστομαχο- στομαχι ) και οταν του λενε οτι εχει εντερικα (οι αλλοι δεν βλεπουν megabacteria ) και κεινος λεει οτι ναι εντερικα εχει και συγκεκριμενα εχει megabacteria και οταν ρωτανε αν ειναι οκ το tylan , λεει ναι γιατι ειναι ευρεου φασματος (η πλακα ειναι οτι ενω ειναι ασχετο με megabacteria και σαν αντιβιωση εστω δεν θεωρειτε ευρεου φασματος ) ε καπου εκει τα διαβαζει ο Θεολογος (akis7 ) και τα παιρνει στο κρανιο και ερχεται και γραφει εδω οτι γραφει ...
Αν και ειπα να περιμενω να το γραψει ο Θεολογος στο Δημητρη , μετα σκεφτηκα οτι δεν ειναι προβλημα να το πω και γω .. Δημητρη ηξερα για την θετικη εξελιξη του πουλιου , οπως και για την δραπετευση τοτε απο τον Θεολογο .. απλα δεν ειχε ορεξη να τα γραψει και εδω δημοσια προφανως και θεωρησε χρεος του να το κανει τωρα για να δειξει οτι και αυτος ειχε βρει λυση και παρεπεμψε τον ενδιαφερομενο εκει , να γραψει και εδω .Ισως το κανει .Το πουλακι εχει και εντεριτιδα και megabacteria σε εκεινη την περιπτωση και ελπιζω να αντιμετωπιζεται ηδη με κατι
Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!
fungustatin, μπορεί καποιος να μου δωσει καποια βοήθεια πως
Το δίνουμε σε μαγαβακτηριο. Τωρα οσον αφορα
Αν ειναι μεγαβακτηριο αυτο ειναι σιγουρο. Το emaim μου
Ειναι andygabriel@cytanet.com.cy