Καλωσορίσατε στο GreekBirdClub.
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Αποτελέσματα 21 μέχρι 23 από 23
    Αρχηγός Σμήνους!!!
    Ημ. Εγγραφής
    Oct 2009
    'Ονομα
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Κατοικίδιο
    ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ - ΚΑΡΔΕΡΙΝΕΣ
    Post Thanks / Like

Ranks Showcase

ΑΝΔΡΕΑ αν διαβασεις το αρθρο θα καλυψεις πληρως τις αποριες σου ,παρολα αυτα ας σου πω και απο εδω

τα προτεινω μονο για ιθαγενη που θελουν περισσοτερη πρωτεινη οταν μεγαλωνουν μικρα .ειναι και αυτα ασπονδυλα ,παρομοιοι οργανισμοι με τα σκουληκια οσο αφορα την διατροφικη τους συσταση .εχω δωσει καποια στοιχεια στο αρθρο .τα τρωνε κοτσυφια και τσιχλες στη φυση και θα τα τρωγανε και μικροτερα πουλια αν ειχαν δυναμη στο ραμφος για να σπασουν το κελυφος .φυσικα τα βραζεις και βαζεις το εσωτερικο του κελυφους ,οχι το κελυφος .δεν βαζεις το πισω μερος που στην κρητη νομιζω το λετε αποκωλι .φυσικα και τα περνας απο τη διαδικασια καθαρισμου ταιζοντας τα σαλιγκαρια λιγες μερες με αλευρι ή πιτουρο .εκτος αν τα παρεις ετοιμα με καθαρισμενα εντερα απο καπου .οταν ειναι σε περιοδο ναρκης ετσι κι αλλιως ειναι καθαρισμενα απο μονα τους .στο σπιτι δεν τρωτες κοχλιους; στην κρητη ειναι πολυ συνηθες .μεχρι και γω βολιωτης στην καταγωγη εχω μαθει και τους τρωω μια χαρα !!! βεβαια το μυστικο για να ειναι νοστιμοι ....ειναι να στους εχουν καθαρισει αλλοι να μην κουραζεσαι
    Θα ήθελα να κάνω σαφές , οτι η άποψη μου σε θέματα ασθενειών των πουλιών αποτελεί γνώμη ενός χομπίστα και όχι έγκυρα καταρτισμένου πτηνιάτρου , που είναι ο μόνος αρμόδιος να δίνει γνωματεύσεις . Έτσι πρέπει να εκλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση !!!

Στο κλαδί
    Ημ. Εγγραφής
    Nov 2009
    Post Thanks / Like
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από jk21 Εμφάνιση Μηνύματος
    ΑΝΔΡΕΑ αν διαβασεις το αρθρο θα καλυψεις πληρως τις αποριες σου ,παρολα αυτα ας σου πω και απο εδω

τα προτεινω μονο για ιθαγενη που θελουν περισσοτερη πρωτεινη οταν μεγαλωνουν μικρα .ειναι και αυτα ασπονδυλα ,παρομοιοι οργανισμοι με τα σκουληκια οσο αφορα την διατροφικη τους συσταση .εχω δωσει καποια στοιχεια στο αρθρο .τα τρωνε κοτσυφια και τσιχλες στη φυση και θα τα τρωγανε και μικροτερα πουλια αν ειχαν δυναμη στο ραμφος για να σπασουν το κελυφος .φυσικα τα βραζεις και βαζεις το εσωτερικο του κελυφους ,οχι το κελυφος .δεν βαζεις το πισω μερος που στην κρητη νομιζω το λετε αποκωλι .φυσικα και τα περνας απο τη διαδικασια καθαρισμου ταιζοντας τα σαλιγκαρια λιγες μερες με αλευρι ή πιτουρο .εκτος αν τα παρεις ετοιμα με καθαρισμενα εντερα απο καπου .οταν ειναι σε περιοδο ναρκης ετσι κι αλλιως ειναι καθαρισμενα απο μονα τους .στο σπιτι δεν τρωτες κοχλιους; στην κρητη ειναι πολυ συνηθες .μεχρι και γω βολιωτης στην καταγωγη εχω μαθει και τους τρωω μια χαρα !!! βεβαια το μυστικο για να ειναι νοστιμοι ....ειναι να στους εχουν καθαρισει αλλοι να μην κουραζεσαι

Ok το διάβασα το άρθρο, ευχαριστώ!
    Στην ερώτηση σου αν τρώγω χοχλιούς η απάντηση είναι ότι τους τσακίζω κυριολεκτικά όπως και τα τσίπουρα όταν έκανα το στρατιωτικό μου στο Βόλο και δεν λέγαμε τότε όχι και στην πηλιορίτικη φασολάδα και το σπετσοφαι!!!!!

Αυγό.
    Ημ. Εγγραφής
    Dec 2021
    'Ονομα
    Ελευθερία
    Post Thanks / Like
    Καλησπέρα σας! Ο πατέρας μου έχει σπινοκάναρο. Του το έδωσε φίλος που βγάζει καρδερινοκαναρα και κατάφερε να βγάλει σπινοκάναρο. Θα σας στείλω φωτογραφία μόλις επισκεφτώ τον μπαμπά μου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Δικαιώματα Δημοσίευσης

• Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας